Výkup vozu s kalkulačkou – to je Zahotove.cz

Zbavte se nepotřebných vozidel. Osobních i nákladních. Neplaťte za odvoz těch nepojízdných ani za zajištění likvidace. Zkuste na autovraku ještě něco vydělat.

Kdo by kupoval váš starý nepojízdný autovrak? Možná budete překvapeni. Zkuste si službu Zahotove.cz, která nabízí výkup vozu s kalkulačkouCo to znamená? Že se rychle dozvíte nabídku na odkup vašeho vozidla. Služba je naprostým unikátem. Vykupuje stará, bouraná, nepojízdná i nechtěná vozidla. Bez průtahů, které zažíváme při pokusech prodat náš automobil přes online bazary. Taktéž bez neochoty a nezájmu ze strany autobazarů. Vše je realizováno velice rychle, obvykle již druhý den od prvního kontaktu.

Co však dělat, když nejsme schopni automobil nikam odvézt?

To ani nemusíte. Služba Zahotove.cz vám na dálku odhadne cenu za váš automobil, klidně nepojízdný, a obvykle již druhý den k vám dojdou zástupci firmy, na místě podepíšete velice přehlednou, krátkou a jasnou smlouvu. Peníze dostanete na ruku. Automobil si pak následně odvezou bez ceny za odvoz.

Zahotove.cz je nejsnazší způsob, jak prodat automobil

Zatímco při prodeji přes inzerát řešíte nezodpovědné zájemce, kteří nedorazí na smluvenou schůzku, u prodeje přes Zahotove.cz automobil prodáte již druhý den. Na prodaný vůz ani nedržíte záruku, což by v případě prodeje soukromě neplatilo. Přitom takto získaní kupci se běžně ozývají s požadavky na změnu kupní ceny a dodatečnou slevu kvůli různým poruchám a neduhům po prodeji automobilu. Jenomže vy jste již nad autem ztratili kontrolu. S automobilem ani nemusíte objíždět bazary. Služba za vámi přijede až domů. Takže ani nepojízdný automobil není žádným problémem.

O službě Zahotove.cz

Služba se specializuje na vykupování nákladních vozidel i vozidel osobních. Automobil jí prodáte jako soukromá osoba i jako firma. Nemusíte si zajišťovat ani smlouvu o prodeji. I o tu se postarají přímo ve firmě.

Shlédněte také

Jak probíhá exekuce?

Exekuce není zrovna příjemnou záležitostí, ovšem ve většině případů je nejlepší cestou, jak se dostat …